Tjänster

EVENTSKISSAREN

Detta verktyg erbjuder vi helt kostnadsfritt som ett sätt att ge lite inspiration inför vad du kan tänkas vilja genomföra.


Verktyget fungerar på så sätt att du gör ett antal val i formuläret som passar dig eller den du vill överraska. Du kommer sedan inom 72 timmar få en grov skiss på vad tillställningen skulle kunna innehålla.


Vi förbehåller oss dock rätten att vid stor efterfrågan utöka svarstiden men då meddelar vi dig det snarast.


För att ge så många chansen så ber vi dig att bara efterfråga en typ av tillställning per gång och efter att du har fått den första grovskissen kan du be om en ny igen.

 
 
 
 
 
 
Lyxigt
Häftigt
Lugnt
Budget
Familjärt
Klassiskt
Nytänkande
 
 
Integritetspolicyn (se Kontakt-sidan)
 
 

VILL NI HA HJÄLP MED JUST ER TILLSTÄLLNING?

FÖRETAGSFEST

Vissa vill bjuda upp sina konkurrenter till dans även om det allra vanligaste är att göra någonting extra för sina medarbetare, någonting som peppar & utvecklar men framförallt ger dem en grymt rolig tid med jobbet!

Arrangera födelsedagsfest

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Oavsett om det är en hejdundrande fest för dig själv eller för ditt barn så har vi sinnet som ser till att samtliga inblandade känner sig sedda och involverade. Ingen tillställning är för liten eller stor helt enkelt.

Hjälp med student fest skiva bjudning

STUDENTSKIVA

Sjung om studentens hektiska dag och låt oss få ta hand om arrangemanget vad gäller mat, dryck och övriga festligheter så ni istället kan få mingla, skratta & skåla med dagens viktigaste personer.

Möhippa Svensexa Fruhippa Sveksexa

MÖHIPPA & SVENSEXA

Ni kanske vill anordna det klassiska med en modern touch eller helt kunna fokusera på den blivande bruden/brudgummen medan vi sköter allt i bakgrunden. Ni bestämmer, vi utför. Enklare än så kan det knappast bli!

Event i Gävle och dess
närliggande kommuner