Mission

MISSION

LITE OM OSS OCH VAD VI VILL GÖRA

Vi är de drivna och kreativa, kalla oss gärna färgstarka och galna, eventskaparna som vill göra någonting utöver det vanliga. Det är också varför vi i första hand riktar in oss mot den stora publiken som är allmänheten och fokuserar på hur vi kan liva upp var och varannans vardag med det lilla extra.


Så vad är det vi gör och framförallt vill göra om vi grottar ner oss mer konkret? Svaret på den frågan beror på årstid, stad och vad invånarna har suktat efter under en längre tid. Våra offentliga evenemang vilar dock alltid på begreppen sammanhållning & glädje där så många som möjligt ska kunna få vara delaktiga oavsett ålder & smak.


Vi levererar även vår känsla i mindre förpackning mot företag och privatpersoner som gärna går utanför sin bekvämhetszon. Människor ska helt enkelt vara öppna för att göra någonting som de kanske inte hade tänkt göra innan de kontaktade oss men som garanterat kommer att överträffa deras förväntningar.


Sammanfattningsvis så kan vi säga att vi gillar att ha många bollar & fjädrar i luften samtidigt och det vi gör - det gör vi också jäkligt bra!


Scrolla vidare nedåt för att se vad vi har gjort och vad vi är på gång med.

Gävle Brännbollsfestival

Det har länge saknats något som på ett enkelt sätt kan binda ihop folket som bor i Gävle. Något som både är enkelt och roligt samtidigt som det passar i stort sett alla åldrar. Det är precis vad vi vill skapa och samtidigt locka fler att besöka just Gävle!


Håll till godo för mer information.

Gävle Brännboll Festival

Gävle Julmarknad

Julbocken i all ära men liv och rörelse i samband med olika dofter och smaker sätter igång julstämningen än mer och invånarna är inte längre beroende av att pynta och laga eget julgotta.


Håll till godo för mer information.

Event i Gävle och dess
närliggande kommuner